Terug

Zwembadtrap (0)

Een zwembadtrap voor uw eigen veiligheid, die bestelt u bij Waterpretspecialist

Filters

    Geen producten gevonden...

Genieten van een zwembad kan alleen als het 100% comfortabel is. Een zwembadtrap draagt bij aan het comfort van uw eigen zwembad. Zwembadtrappen zijn er in verschillende modellen en van verschillende materialen, omdat er zoveel verschillende zwembaden zijn waarop het moet passen. Bekijk de opties op deze pagina.

 

Zwembadtrap inbouw-, opblaas-, en half ingegraven zwembad  

Welke zwembadtrap u nodig heeft, is afhankelijk van onder andere het soort zwembad dat u heeft. Om te garanderen dat u het zwembad goed kunt betreden, moet u dus voor het aanschaffen van de juiste trap bedenken welk zwembad u heeft of wilt kopen. Daarnaast is de diepte van het bad belangrijk om de juiste lengte zwembadtrap te bestellen. Om nog meer veiligheid te bieden kunt u ook zwembadtrappen met leuningen en met anti-sliptreden bestellen. U kunt kiezen uit zwembadtrappen die als een ladder recht naar beneden gaat en u kunt kiezen uit een zwembadtrap met treden die schuin onder elkaar bevestigd zijn, waardoor het wat gemakkelijker is om uit het zwembad te komen.

 

RVS zwembadtrap

We zien vaak zwembadtrappen van RVS, niet gek, want die zijn bestemd tegen allerlei weersomstandigheden en uiteraard zwembadwater. Let op: ook in RVS kan verschil zitten als het gaat om kwaliteit. RVS 316 is het soort RVS dat we aanraden voor een zwembadtrap. Naast RVS worden er ook zwembadtrappen gemaakt van kunststof, gecombineerd met metaal dat gecoat is, zodat het ook tegen chloor en zoutwater kan en allerlei weersomstandigheden.</p>

 

Zwembadtrap onderdelen  

Voor een zwembadtrap kunt u verschillende onderdelen bestellen. De onderdelen zijn voor uw eigen veiligheid om de trap op de juiste manier te kunnen bevestigen, maar ook ter bescherming van uw zwembad. Zo zijn er stootdoppen die het polyester van het zwembad beschermen tegen de scherpe randen van de trappen. Of u kunt kiezen voor een verankeringsset om uw zwembadtrap op de goede manier te bevestigen aan de wand van het zwembad, aan de bodem of aan de grond. Ook kunt u met sierringen bijvoorbeeld uw zwembad helemaal laten opgaan in het zwembad.

 

Vragen over een zwembadtrap?  

Heeft u al een zwembad aangeschaft? Heeft u een ingegraven of een opblaaszwembad? Naar welke zwembadtrap gaat uw voorkeur, rvs of kunststof? Of weet u even niet wat het beste is voor uw eigen veiligheid en gemak? Stel al uw vragen gerust aan de specialisten van Waterpretspecialist. Onze klantenservice met ervaring in zwembaden kan u alles vertellen over zwembadtrappen en toebehoren. We zijn iedere werkdag tussen 09.00 uur en 17.00 uur telefonisch en per mail bereikbaar.

 

Zwembadtrap bestellen bij Waterpretspecialist  

Bestelt u uw zwembadtrap, zwembad of andere onderdelen voor 16.00 uur op een werkdag, dan zorgen wij dat u het de eerstvolgende werkdag al in huis heeft! Wij verzenden alles vanuit onze webshop door heel Nederland en België. Blijkt er thuis toch iets niet helemaal te kloppen of heeft u niet helemaal het juiste besteld, dan kunt u dit gemakkelijk retourneren. Voor alle vragen rondom onze service, bekijk onze website of neem contact met ons op.

 

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »